Ruimte voor Verandering
       
     
breukersgodrie_hh_winter.JPG
       
     
breukersgodrie_hh_lente.JPG
       
     
breukersgodrie_hh_zomer.JPG
       
     
       
     
Ruimte voor Verandering
       
     
Ruimte voor Verandering

De mensheid staat voor de grootste opgave in haar bestaan: het leefbaar houden van onze planeet.

Deze verantwoordelijkheid is nieuw. Pas sinds kort zijn we door nieuwe technologie zo machtig als goden geworden. Wij kunnen het leven - het wonder van het universum - laten floreren of het ten onder laten gaan. Daarin heeft ieder een eigen verantwoordelijkheid.

Op dit moment zijn organisaties de machtigste spelers ter wereld. Dit betekent dat leiders van organisaties de machtigste wezens op aarde zijn. Zij hebben dus de grootste verantwoordelijkheid. Willen we de planeet leefbaar houden dan zullen in ieder geval zij in een nieuwe richting moeten bewegen.

Dat is niet eenvoudig. Vanwege heersende belangen zijn veel leiders gericht op behoud van het bestaande. Bovendien is hun dagelijkse leven zo gestructureerd dat er letterlijk geen ruimte voor reflectie is. Er is een hoogst bijzondere ervaring nodig om hen in beweging te krijgen. Een ervaring waarin men tot stilstand komt, geïnspireerd raakt door nieuwe perspectieven, om zo te veranderen.

Hoe ontwerp je een ruimte die zo'n ervaring biedt?

Dat vroegen we ons af. Met dit project hebben we een concept voor zo'n ruimte ontworpen: ambitieus in eenvoud, grensverleggend in opzet, en inspirerend in elk detail. Een ruimte voor kleine wonderen.

breukersgodrie_hh_winter.JPG
       
     
breukersgodrie_hh_lente.JPG
       
     
breukersgodrie_hh_zomer.JPG