Over ons

 

'Wij ontwerpen nieuwe visies op actuele thema’s zoals duurzaamheid, nieuwe technologie en innovatie.

Een geslaagde visie bestaat volgens ons uit twee facetten: zien én inzien, design én concept, vorm én inhoud. Pas als beide elkaar op het hoogst mogelijke niveau ontmoeten kan een visie mensen bewegen. Dat is onze ambitie.

Om dit te bereiken vinden we onze inspiratie enerzijds in geschiedenis, filosofie en wetenschap, en anderzijds in kunst, theater en muziek. Zo brengen we vorm en inhoud samen.'
 

curriculum vitae

Onlangs ontving ontwerpbureau Breukers·Godrie de internationale Post Fossil City prijs voor hun visie op de duurzame stad. Ook ontwikkelden ze recent een nieuwe visie op kunstmatige intelligentie voor Microsoft, en een visie op de toekomst van banken voor ABN AMRO.

Naast hun werk als Breukers·Godrie hebben Walter en Jaap samen met Ivo van Zuidam het Humboldt Huis opgericht. Een consultancy-huis dat organisaties adviseert over strategische vraagstukken waarvoor de gebruikelijke perspectieven geen uitkomst bieden.

Jaap Godrie studeerde gelijktijdig schilderkunst aan de academie en jazz aan het conservatorium om vervolgens economische geschiedenis (cum laude) aan de universiteit te studeren.

Walter Breukers studeerde gelijktijdig biomedische wetenschappen (cum laude) en filosofie (cum laude), en schreef vier avondvullende theatervoorstellingen waarmee hij ruim tweehonderd keer optrad.

I AM photography

I AM photography