Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn een klein strategisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in één ding: verhalen vertellen.

Strategisch advies
Wij vertalen abstracte strategie in inspirerende verhalen die mensen bewegen. Dit doen we voor organisaties die een strategische verandering doormaken.

Publieke projecten
Daarnaast vertellen we nieuwe verhalen over publieke thema’s zoals duurzaamheid, klimaatverandering, nieuwe technologie en innovatie, om zo een positieve verandering te veroorzaken.

Missie
Op deze manier zetten we onze achtergrond van abstract denken en concreet vormgeven in om een bescheiden bijdrage te leveren aan de grote vraagstukken van deze tijd.


Recent werk
Onlangs ontvingen we de internationale Post Fossil City prijs voor onze nieuwe visie op duurzaamheid. Daarnaast hebben we recent het Humboldt Huis opgericht samen met Ivo van Zuidam. Dit is een huis om organisaties te adviseren over strategische vraagstukken waarvoor de gebruikelijke perspectieven geen uitkomst bieden.

De afgelopen jaren werkten we onder andere voor Microsoft, ABN AMRO, Ministerie van Binnenlandse Zaken, PwC, Schiphol, KPN, Koninklijke Bibliotheek, ING, Achmea, VNG, Loyens&Loeff, KPMG, OHRA, Radboud UMC, Fama Volat, NEN en Ordina.


Onze achtergrond

Jaap Godrie
studeerde gelijktijdig schilderkunst aan de academie en jazz aan het conservatorium om vervolgens economische geschiedenis (cum laude) aan de universiteit te studeren. Hij is bekend van het TV-programma Project Rembrandt.

Walter Breukers studeerde gelijktijdig biomedische wetenschappen (cum laude) en filosofie (cum laude), en schreef vier avondvullende theatervoorstellingen waarmee hij ruim tweehonderd keer optrad. Als gastdocent geeft hij les aan verschillende universiteiten.


I-AM-Photography.jpg